یکشنبه 19 آذر 1396

امکان بهره مندی دانشجویان ممتاز موسسه از مزایای عضویت در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان

با تعامل و رای زنی مدیریت امور پژوهشی موسسه و مدیریت امور فناوری اطلاعات، امکان تعامل علمی موسسه با باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار فراهم گردید

به یاری خداوند متعال و بر اساس تعامل صورت گرفته توسط مدیریت پژوهش  و امور فناوری  اطلاعات موسسه با دفتر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار، امکان عضویت دانشجویان موسسه در این باشگاه و بهره مندی آنها از مزایای عضویت در  باشگاه برای دانشجویان ممتاز بشرح ذیل فراهم گردید. لذا از این پس دانشجویان عزیز می توانند با مطالعه شرایط و ضوابط ذیل نسبت به ارائه تقاضای عضویت و در نهایت بهره مندی از مزایای عضویت در این باشگاه اقدام نمایند.

شرایط عضویت:

1- دانشجویان مقطع کارشناسی در تمامی رشته ها با 90 واحد درسی گذرانده شده و دارا بودن حداقل معدل تحصیلی 16 به بالا .

2- دانشجویان مقطع کاردانی با 30 واحد گذرانده شده ودارا بودن حداقل معدل کل  16 به بالا و

3-بقیه مقاطع(شامل مقطع ارشد و دکتری تخصصی) با داشتن مقالات علمی منتشره در نشریات برتر علمی و یا کنفرانس های معتبر امکان عضویت در باشگاه را خواهند داشت.

مزایای عضویت در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان

1- ثبت مشخصات فردي در بانك اطلاعات اعضاي باشگاه و دريافت كارت عضويت، كه مبين پژوهشگر بودن اعضاء است و تأييدي رسمي است از طرف سازماني شناخته شده و كشوري در خدمت جوانان پژوهشگر ايراني. اين امر، يكي از بزرگترين مزاياي عضويت در باشگاه مي باشد.

2- امكان استفاده از تسهيلات و امتيازات ويژه اعضاء بر اساس آئين‌نامه تسهيلات باشگاه، شامل:

• تشويق مادي و معنوي از افرادي كه مقالات ISI يا علمي پژوهشي تهيه و به چاپ رسانند
  • تشويق و حمايت از شركت در همايش‌هاي داخلي و كنفرانس‌هاي بين‌المللي
  • تخصيص سهميه و كمك هزينه سفرهاي زيارتي
  • امكان استفاده از اولويت استخدام در دانشگاه آزاد اسلامي به عنوان عضو هيأت علمي و يا كارمندي
  • بن كتاب
  • مساعدت در تأليف كتاب

3- اطلاع رساني و امكان شركت در همايش‌ها، هم‌انديشي‌ها و گردهم‌آيي‌هاي تخصصي ويژه اعضاء

4- امكان استفاده از تسهيلات مالي باشگاه براي اجراي طرح‌هاي پژوهشي تعريف و تصويب شده

5- امكان شركت در اردوها و مراسم ويژه فرهنگي باشگاه

6- امكان حضور در نشست‌هاي تخصصي و كارآفريني باشگاه

7- امكان تحصيل در مقطع بالاتر بدون نياز به شركت در آزمون ورودي (ويژه اعضاي استعداهاي درخشان)

8- سازماندهي در گروههاي اعضاء، براي تعريف و اجراي طرجهاي پژوهشي مورد نياز دستگاههاي اجرايي و صنعتي

9- شركت در دوره هاي آموزشي باشگاه، از قبيل كارگاههاي آموزش مقاله نويسي، روش تحقيق، جستجوي اينترنت و نظائر آن

10- شركت در مسابقات باشگاه و رقابت با سايرين

11- بازديد از مراكز علمي و صنعتي و نمايشگاههاي تخصصي و بسياري موارد ديگر، كه حسب مورد قابل تخصيص است.

مدارک لازم جهت عضویت:

1-اسكن يك قطعه عكس 4×3 (حتي الامكان رنگي). (عكس مذكور بايستي با رعايت حجاب اسلامي گرفته شده باشد و مربوط به كمتر از دو سال اخير باشد.)

2- اسكن صفحات اول و دوم شناسنامه.

3-اسکن کارنامه کل ممهور به مهر آموزش موسسه و یا مدرک تحصیلی که معدل کل در آن درج شده است.

3-تهیه فایل PDF و Word مقالات علمی منتشره در نشریت معتبر.

مراحل عضویت:

تمامی مراحل مربوط به تقاضای عضویت و اخذ تائید بصورت الکترونیکی و از طریق پورتال باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان صورت می پذیرد. لذا در ابتدا لازم است متقاضیان عزیز با مراجعه به سایت باشگاه به آدرس: www.bpj.ir و مراجعه به بخش "عضویت در باشگاه" نسبت به تکمیل فرم عضویت و در نهایت پیگیری مراحل اعلام شده در پورتال مزبور اقدام نمایند.

شماره تلفن های ضروری جهت کسب اطلاعات بیشتر:

1.اداره فناوری اطلاعات موسسه:  34521935-023

2.دفتر مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار:  34208800-023

امور آموزش و ثبت نام(خط مستقیم):  02358497503

امور مالی و حسابداری: 02358497502