چهارشنبه 22 آبان 1398

لطفا روی کلید "ادامه مطلب" کلید کنید

🔊🔊🔊اطلاعیه بسیار مهم برای داوطلبان بدون کنکور:
به اطلاع داوطلبان پذیرش در مرحله پذیرش بدون کنکور می رساند، ضمن مشخص نمودن رشته مورد علاقه خود، با همراه داشتن مدارك ذيل و با توجه به موارد اعلام شده از تاريخ 98/08/28  لغايت 98/10/30 به امور آموزش موسسه مولوی مراجعه نمايند.
1- كليه متقاضيان مي‌بايست داراي گواهينامه دوره پيش‌دانشگاهي (نظام سالي واحدي يا ترمي واحدي)، يا ديپلم نظام آموزشي جديد 3-3-6 ، يا مدرك ديپلم كامل متوسطه نظام قديم (دوره چهارساله) و يا كارداني (فوق ديپلم) بوده و يا حداكثر تا تاريخ 98/06/30 نسبت به اخذ مدرك مربوط اقدام نمايند. بديهي است فارغ‌التحصيلان در مدارك فوق تا تاريخ 98/11/30 در صورت امكان شروع به تحصيل از سوي دانشگاه و يا موسسه آموزش عالي مربوط، براي نيمسال دوم سال تحصيلي 99-98 مي‌توانند در اين مرحله متقاضي ثبت‌نام شوند.
تبصره: دارندگان ديپلم فني و حرفه‌اي و كاردانش نظام سالي واحدي يا ترمي واحدي كه فاقد مدرك پيش‌دانشگاهي و يا مدرك كارداني مي‌باشند حق ثبت‌نام در اين مرحله را ندارند.
2- كليه داوطلبان مي‌بايست در زمان اعلام شده مدارك خود را براي بررسي به دانشگاه و موسسه محل تقاضا ارسال و يا تحويل نمايند. پس از بررسي مدارك درصورت داشتن شرايط از داوطلب فرم تعهد (براي جلوگيري از ثبت مشخصات داوطلب در چند رشته‌محل و يا چند موسسه) اخذ خواهد شد.
3- كليه داوطلبان مي‌بايست با هماهنگي آموزش موسسه بابت هزينه ثبت‌نام نسبت به پرداخت مبلغ 275.000 (دويست و هفتاد و پنج هزار) ريال از طريق سيستم پرداخت الكترونيكي در سايت سازمان سنجش اقدام نمايند.
4- داوطلبان مي‌بايست در زمان ثبت‌ اطلاعات در سامانه مربوط از طريق دانشگاه/موسسه آموزش عالي در خصوص كدرشته مورد علاقه خود دقت و توجه لازم را بعمل آورند. بديهي است پس از ثبت، كدرشته محل ثبت شده براي داوطلبان قابل تغيير و يا تعويض نيست.
5- كليه متقاضيان «مرد» مي‌بايست در زمان ثبت‌نام و شركت در اين مرحله از پذيرش دانشجو، از نظر نظام وظيفه منعي براي ادامه تحصيل نداشته باشند.
6- پس از انجام ثبت‌نام، افراد به عنوان پذيرفته شده مشروط در موسسه، تلقي مي‌شوند و شروع به تحصيل آنان تا زمان تاييد نهايي  سازمان سنجسبصورت مشروط خواهد بود.
7- در صورت پذيرش نهايي داوطلبان در اين مرحله، قبولي قبلي آنان « لغو» و با آنان همانند دانشجوي انتقالي رفتار خواهد شد و چنانچه داوطلبان متقاضي، در دوره‌هاي روزانه مندرج در اين اطلاعيه پذيرفته شوند، حتي با دادن انصراف از تحصيل نيز حق انتخاب رشته‌هاي دوره روزانه را در آزمون سراسري سال بعد (1399) نخواهند داشت.
8- پاسخگويي به اعتراضات داوطلبان درخصوص عدم پذيرش آنها بر عهده دانشگاهها و موسسات آموزش عالي خواهد بود لذا لازم است داوطلبان از مراجعه و يا مكاتبه در اين خصوص به سازمان سنجش خودداري نمايند.
9- داوطلبان ضرورت دارد به شرايط و ضوابط مؤسسه آموزش عالی مولوی، مندرج در پايگاه اينترنتي موسسه به نشانی www.molavi.ac.ir و يا بخش پيوست‌هاي دفترچه راهنماي ثبت‌نام و انتخاب رشته مرحله پذيرش با سوابق تحصيلي آزمون سراسري سال 1398 مندرج در پايگاه اينترنتي سازمان سنجش، توجه نمايند.
مدارك مورد نياز:
1- اصل و يا گواهي مدرك تحصيلي ديپلم چهارساله نظام قديم با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش پرورش.
2- اصل و يا گواهي مدرك تحصيلي ديپلم نظام آموزشي جديد 3-3-6 با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش و پرورش.
3- اصل و يا گواهي مدرك پيش‌دانشگاهي براي داوطلبان نظام سالي واحدي يا ترمي واحدي با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش پرورش.
4- گواهي اخذ مدرك كارداني براي آن دسته از دارندگان مدرك ديپلم نظام سالي واحدي يا ترمي واحدي كه فاقد مدرك پيش‌دانشگاهي مي‌باشند.
5- اصل شناسنامه و 2 برگ كپي ازتمام صفحات آن.
6- اصل كارت ملي و 2 برگ كپي از پشت و روي آن.
7- شش قطعه عكس 4×3 تهيه شده در سال جاري.
8- مدرك نظام وظيفه براي برادران مشمول.
كليه پذيرفته‌شدگان مي‌بايست بعد از ثبت‌نام مشروط در دانشگاه و يا موسسه آموزش عالي محل مراجعه به همراه تصوير ديپلم نظام قديم يا نظام جديد آموزشي و يا گواهي پيش‌دانشگاهي خود، به «دفاتر پيشخوان خدمات دولت» مراجعه و تائيديه‌ تحصيلي (ارزش تحصيلي) از اداره آموزش ‌و پرورش محل تحصيل خود را درخواست نمايند و رسيد آن را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه ارائه دهند. كليه پذيرفته‌شدگان حتماً نام ‌رشته و مركز/واحد آموزشي محل تحصيل خود را در فرم «دفاتر پيشخوان خدمات دولت» اعلام نمايند.
جهت دریافت فایل رشته ها و مزایای ثبت نام خواهشمند است فایل پی.دی.اف  ذیل این اطلاعیه را دریافت فرمائید.

دانلود:

دانلود فایل