چهارشنبه 29 مرداد 1399

امکان تحصیل در مقاطع کاردانی و کارشناسی بدون حضور در آزمون سراسری تمامی مقاطع نظری، فنی و حرفه ای و کاردانش

آغاز ثبت نام از متقاضیان دیپلمه تحصیل در موسسه بدون حضور در کنکور سراسری جهت تحصیل در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی پیوسته.

ثبت نام از متقاضیان تحصیل در موسسه در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته

مزایای تحصیل در موسسه:

1.امکان بهره گیری از وام بلندت مدت تحصیلی

2.امکان بهره  مندی از امکان تقسیط شهریه

3.بهره مندی از سیستم آموزش مجازی (بدون حضور در موسسه و تنها از محل کار و منزل)

4.فراهم شدن اولویت ثبت نام و پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد(برای دانشجویان  فارغ التحصیل از موسسه)

5.امکان بهره مندی از سرویس ایاب و ذهاب از تمامی نقاط استان تهران و همچنین شهرستان گرمسار تا موسسه و بالعکس

فهرست رشته های تحصیلی پذیرش بدون آزمون

۱-کارشناسی حسابداری-کد رشته۱۴۳۷۶

۲-کارشناسی حقوق-کدرشته۱۴۳۷۷

۳-کارشناسی مدیریت بازرگانی-کد رشته-۱۴۳۷۹

۴-کارشناسی مدیریت صنعتی-کدرشته-۱۴۳۸۰

۵-کارشناسی اقتصاد-کدرشته-۱۴۳۷۵

۶-کارشناسی علوم سیاسی-کد رشته-۱۴۳۷۸

۷-کاردانی حسابداری-کدرشته-۱۴۳۸۲

۸-کاردانی حقوق قضایی-کدرشته-۱۴۳۸۳

۹-کاردانی مدیریت بازرگانی- کدرشته۱۴۳۷۹

۱۰-کاردانی مدیریت صنعتی-کدرشته۱۴۳۸۵

۱۱-کاردانی امور مالی و مالیاتی-کد رشته۱۴۳۸۱

متقاضیان گرامی می توانند جهت انجام پیش ثبت نام و دریافت مشاوره و اطلاعات بیشتر از طریق واتساپ و یا تماس تلفنی با شماره ۰۹۲۲۶۵۶۶۸۴۵ در ارتباط باشند.

آدرس پست الکترونیکی: molaviinfo@chmail.ir