معرفی رشته حسابداری وامور مالی ومالیاتی

1)رشته حسابداری:

تعریف رشته :

حسابداری یک فعالیت خدماتی است که وظیفه­اش فراهم کردن اطلاعات کمی، که اساسا دارای ماهیت مالی هستند، درباره واحد اقتصادی است. اطلاعات فراهم شده توسط حسابداری باید در تصمیم­گیری­های اقتصادی سودمند باشد.

موقعيت‌ شغلي‌:
فرصت‌هاي‌ شغلي‌ يك‌ حسابدار بسيار گسترده‌ است‌ و از پايين‌ترين‌ سطح‌ تا بالاترين‌ سطح‌ را در بر مي‌گيرد. به همين دليل با اين‌ كه‌ در دانشگاه‌هاي‌ مختلف‌ كشور اعم‌ از دولتي‌، غيرانتفاعي‌ و آزاد، دانشجويان‌ بسياري‌ در رشته‌ حسابداري‌ تحصيل مي‌كنند اما تعداد فارغ‌التحصيلان‌ بيكار اين‌ رشته‌ از بيشتر رشته‌ها كمتر است‌. چون‌ از يك‌ مؤسسه‌ كوچك‌ گرفته‌ تا بزرگترين‌ كارخانه‌هاي‌ كشور حداقل‌ براي‌ تهيه‌ اظهارنامه‌ مالياتي‌ به‌ حسابدار نيازمند هستند.

دروس‌ پايه‌:

روانشناسي‌ عمومي‌، جامعه‌ شناسي‌، اصول‌ علم‌ اقتصاد، رياضيات‌ پايه‌، رياضيات‌ كاربردي‌، آمار كاربردي‌، مباني‌ كاربرد كامپيوتر، پژوهش‌ و عمليات‌، مديريت‌ توليد، حقوق‌ بازرگاني‌، پول‌ و ارز بانكداري‌ ، مباني‌ سازمان‌ مديريت‌، توسعه‌ اقتصادي‌، ماليه‌ عمومي‌، روش‌ تحقيق‌.

دروس‌ اصلي‌ و تخصصي‌:

اصول‌ حسابداري‌، حسابداري‌ ميانه‌، حسابداري‌ پيشرفته‌، حسابداري ‌صنعتي‌، حسابرسي‌، حسابداري‌ مالياتي‌، اصول‌ تنظيم‌ و كنترل‌ بودجه‌، مديريت‌ مالي‌، مباحث‌ جاري‌ حسابداري‌ ، متون‌ حسابداري‌.

مقاطع تحصیلی رشته حسابداری در موسسه :

الف)کاردانی حسابداری        ب)کارشناسی علمی کاربردی حسابداری(ناپیوسته)           ج) کارشناسی پیوسته           د) کارشناسی ارشد

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ب)رشته امور مالی و مالیاتی :

تعریف رشته :

وضعيت اقتصاد و چرخش مسائل پولي و مالي در كشورها به طور كلي به سمتي حركت كرده كه ماليات جزء جدا ناپذيري است از اقتصاد سالم كشورها . كشورهايي كه ماليات در آنها جريان دارد در واقع سازندگي و آباداني و در آن كشورها نهادينه شده است. دوره کاردانی امورمالی ومالیاتی یکی از دوره های تحصیل آموزش عالی است و هدف از آن آموزش و تربیت افرادی است که پس از یک آموزش دو ساله نظری و عملی قسمتی از نیازهای وزارت امور اقتصادی و دارایی را در زمینه های مالیاتی تامین نمایند.

موقعیت شغلی:

فارغ التحصیلان دوره کاردانی امور مالي و مالياتي قادر به انجام فعاليتها و تصدی مشاغل زیر خواهند بود:
1-
کمک ممیز
2- ممیز
3-سرممیز
4- ممیز کل
5- رئیس یا معاون جزئی واحدهای مالیاتی – مالی و اداری و قسمت وصول
طبیعت این رشته و دروس پیشنیاز به نحوی تنظیم گردیده که جدا از حوزه وزارت امور اقتصادی و دارایی فارغ التحصیلان این دوره بتوانند در حد مشاغل مورد نظر برای فوق دیپلم حسابداری مصوب شورایعالی برنامه ریزی نقش داشته باشند.

دروس رشته :

- حسابداري ميانه 1 - حسابداري دولتي 1 - حسابرسي 1 - حسابرسي مالياتي - حقوق اساسي و آشنايي با تشکيلات دولت جمهوري اسلامي - حقوق بازرگاني - رياضيات پايه - رياضيات پيش دانشگاهي - عمليات بانکي
- قانون مالياتها 1 و 2 و3- ماليه عمومي و خط مشي مالي دولت ها - مباني و کاربرد کامپيوتر در مديريت
- کليات حقوق ومقررات مدني و ....

مقاطع تحصیلی رشته امور مالی و مالیاتی در موسسه :

کاردانی امور مالی و مالیاتی

امور آموزش و ثبت نام(خط مستقیم):  02358497503